Salarisadministratie

U wilt ontzorgt worden en u kunnen richten op uw core business? Is het voor u belangrijk dat uw salarisadministratie professioneel en foutloos wordt gevoerd? Dan bent u bij Administratiekantoor De Beloning aan het goede adres!

Een salarisprogramma in eigen beheer of het online verwerken van uw salarissen lijkt een goede oplossing. Maar gebleken is dat noodzakelijke aanpassingen vaak niet (tijdig) worden uitgevoerd door een gebrek aan kennis. Daardoor kan bij een controle, van bijvoorbeeld de Belastingdienst, het UWV of het pensioenfonds, blijken dat u uw zaken niet op orde heeft. Op dit soort ongewenste verrassingen zit u niet te wachten. Zeker niet als dit inhoudt dat u correcties moet uitvoeren voor medewerkers die al uit dienst zijn en als dat betekent dat de financiële consequenties van eventuele correcties volledig voor uw rekening komen.

Alle zaken wat betreft uw salarisadministratie worden door ons nauwkeurig bijgehouden, in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Hierbij kunt u onder andere denken aan gegevens omtrent werknemers, (correspondentie met) de Belastingdienst, de CAO of uw pensioenfonds. Ook verzorgen wij periodiek voor u de verwerking van de salarisstroken.